Toborzás

2024.05.13. 10:48

Újabb helyszíneken lehet informálódni a rendőrképzésről

Egy békéscsabai bevásárlóközpontban és a gyulai Várkertben is várja a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja azokat, akik tájékoztatást szeretnének kapni a rendőrképzésekről.

dr. Nagy Szilvia

Két helyszínen négy különböző időpontban várja a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja azokat, akik tájékoztatást szeretnének kapni a rendőrképzésekről. Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központban május 14-én 13-15 óráig találják meg az érdeklődők a rendőrség információs standját. Emellett  május 17-én 13 óra 30 perc és 18 óra között, valamint május 18-án és 19-én 10 és 18 óra között Gyulán, a Várkertben tartandó rendezvényeken működik majd információs pont.

A toborzó rendőrök szívesen válaszolnak a képzésekkel, a jelentkezés feltételeivel, valamint a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdésekre. Aki nem személyesen, inkább telefonon érdeklődne, munkaidőben a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a 66/523-700-as telefonszámon megteheti. Szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt. Emellett a képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség karrierportálján is.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában