Kék hírek

2024.01.08. 12:36

Súlyos sérültjei is lettek a verekedésnek Orosházán

A szolgálatban lévő rendőrjárőröktől kért segítséget Orosházán egy nő szombaton 22 óra körül azzal, hogy megtámadták őket – közölték a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

dr. Nagy Szilvia

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A nő elmondta, hogy három férfi ismerősével szórakozott az egyik vendéglátóhelyen. Az este folyamán a társasága két tagja telefonon összeveszett az egyik ismerősükkel, akikkel megállapodtak abban, hogy nézeteltérésüket személyesen rendezik. Zárás után a férfi és két fia meg is jelent a szórakozóhelynél, ahol az egyik fiú ököllel megütött egy, a társaságtól teljesen független férfit, aki éppen elmenni készült a sörözőből. Ezután az édesapa, majd a két fiú is bántalmazni kezdte a négy fős társaság férfi tagjait, akik közül ketten súlyosan, egyikük pedig könnyebben megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a verekedő férfiak ellen garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában