galériával

2021.03.22. 13:38

Lesodródott az útról egy autó Orosházán, elhunyt a sofőr

Lesodródott az útról, és vasoszlopoknak ütközött egy személyautó hétfőn a déli órákban Orosházán, a Szentesi úton, a Bajnok utca kereszteződésénél.

beol.hu

A katasztrófavédelem beszámolója alapján a város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, de a férfi életét már nem tudták megmenteni.

/Fotó: Donka Ferenc/

Mint azt helyszíni tudósítónk megtudta, az autó egy jobbra ívelő kanyar után lesodródott az útról, egy korlátnak ütközött, majd egy bolt falánál állt meg. A gépkocsit egy 70 év körüli férfi vezette, aki a helyszínen életét vesztette. A boltból kiszaladó nő segíteni akart, de nem tudta kinyitni a sofőr felőli beszorult ajtót, így a másik oldalról jutott be a járműbe, de a férfi ekkor már hátra volt dőlve az ülésen.

Dr. Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hírportálunknak elmondta, hogy a sofőr menetközben valószínűleg rosszul lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában