Lendületes új dal

2024.04.19. 13:28

On top of the world: itt az új Dirty Slippers-klip

Megérkezett a gyulai kötődésű zenekar harmadik angol nyelvű single dala, egy izgalmas videó társaságában. A Dirty Slippers ismét egy lendületes dalt és videóklipet ,,szállított”.

Beol.hu

A zenekart néhány hete a glasgow-i management-kiadó cég, a Reaction Management szerződtette

Fotó: El Fragotsis

On top of the world címmel jelent meg a Dirty Slippers zenekar harmadik angol nyelvű klipes dala, a tavaly szeptemberben a legnagyobb angol rock zenei rádióban bemutatott Wide Open után.

on the top of the world, dirty slippers, zenekar, klip
A Dirty Slippers-t néhány hete a glasgow-i management-kiadó cég, a Reaction Management szerződtette. Fotó: El Fragotsis 

A videóklip és a dal is különleges a zenekar számára, amely ötvözte a Suliturné programjainak a helyszíneit, mint a középiskolai tornacsarnokokat, tantermeket, fiatal szerelmes diákokat, a lendületes, fesztivál hangulatú ízig-vérig brit pop-rock lüktetésű új dallal, amelyet tavaly nyáron rögzítettek a legendás londoni Abbey Road stúdióban, a zenekar kedvenc producerének, George Shilling-nek a közreműködésével. A zenekart néhány hete a glasgow-i management-kiadó cég, a Reaction Management szerződtette, akikkel az első megjelenése lesz ez a magyar pop-rock négyesnek.

Magyar Rekord-díjat kapott a Dirty Slippers

A videoklip helyszíne a budapesti Pál Apostol Gimnázium volt, ahol a Dirty Slippers néhány héttel a forgatás előtt sikeres Suliturné koncertet adott. A produkció idén február végén Magyar Rekord-díjat is kapott unikális ifjúságvédelmi programja kapcsán, amely 2011 óta hívja fel a fiatalok figyelmét a drogok, az alkohol és a HPV veszélyeire.

Az On top of the world klip képanyagáért a Simon-Juhász Eszter, Simon-Juhász Sándor és Fehér Csaba filmes trió a felelős, akik első ízben dolgoztak a díjazott zenekarral. A kisfilmben közreműködtek kiváló gyermek színészek, mint Karikó Emma, Puskai Polett és Páskai Mór, a felnőtt szereplőket Harmat Milla és Petes Márk alakította.

                   A videóklip és a dal is különleges a zenekar számára.  Fotó: El Fragotsis             

A videóklip április 19-től  látható nívós külföldi zenei magazinok online felületein, többek között USA-ban, Angliában, Franciaországban, Ausztráliában, Brazíliában, Mexikóban, Egyiptomban, Dél-Afrikában valamint Indiában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!