Reklámkampány

2023.05.19. 15:19

Varga Viktor elvitt egy körre egy csinos nőt Győrben

A békéscsabai származású énekes megmagyarázta, hogy miért nem a barátnője autókázott vele Győrben.

Beol.hu

Varga Viktor mellé nem a kedvese ült be az anyósülésre! / Fotó: CasinoWin Győr

Forrás: Ripost

Varga Viktor hűséges típus, az autómárkákat illetően biztosan. Most azonban nem a megszokott kocsijával látták az énekest, aki mellett ráadásul nem a párja ült az anyósülésen! Viktor egy hófehér cabrióval furikázott Győr belvárosában, egy feltűnően csinos, sötét hajú hölgy társaságában – írta a Ripost.

Viktor tisztázta a történteket a bulvárlap megkeresésére. Mint modnta, továbbra is egy párt alkot a táncművész Zsembera Liliánával. Egy reklámkampány részeként vitte el egy körre a kérdéses fiatal lányt, aki valójában influenszer, s szintén a márka egyik arca.

„Egy próbakörre mentünk el a luxusautóval, és bár úgy volt, hogy csak pár percre visszük el az autót kipróbálni, olyan jól elbeszélgettünk, hogy észre sem vettük, hogy elszaladt az idő és gyakorlatilag egész Győrt bejártuk” – magyarázta Varga Viktor, aki május 19-én a vizek városában akár a rajongókat is elviszi egy körre egy szervezett program keretében, ahol meg is lehet nyerni a járgányt.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!