Exatlon Hungary - Videókkal

2022.03.02. 13:12

A Bajnokok nyerték az Élményjátékot

Élményjátékkal folytatódott kedden este az Exatlon All Stars, a TV2 sport-reality műsora. A verseny nyertese farsangi bulin vehetett részt.

Exatlon Hungary - TV2

Kétszer tíz perces Exaball játékkal indult a keddi műsor. Az első játszmát 4-2-re nyerték a Kihívók. A második játszma hosszabbításban dőlt el, végül 5-4-re a Kihívók hozták az Exaballt. A sérülése után újra pályára léphetet a gyulai bmx világbajnok Zozo, akinek Provoda Jodessel kellett megküzdenie. A pirosak játékosán meg sem látszódott a néhány kihagyott futam, rendkívüli gyorsasággal szelte át ismét az akadálypályát. Az ügyességi résznél sem adta fel, pontot szerezve ezzel csapatának.

4:3-as állásnál ismét Zozo következett, aki ezúttal a másik gyulai fiatalemberrel, Nagy Danival állt a rajtvonalhoz. Ezúttal a Bajnok került hátrányba az akadálypályán, amit azonban az ügyességi feladatnál gyorsan le is dolgozott. Végül meg is nyerte a futamot.

A második szettet is a Bajnokok nyerték, így ők vehettek részt a farsangi mulatságon, amely remek hangulatban telt.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!