Gazdaság

2011.05.01. 15:31

A nyugdíjasokat csábítaná be a gyopárosi fürdő

Járja a megyét a gyopárosi fürdő igazgatója, Benkő Ferenc. Nyugdíjasklubok tagjaival, civil szervezetekkel találkozik azért, hogy megismertesse velük a gyógyvíz jótékony hatását és fürdőzési lehetőséget ajánljon ennek a korosztálynak is.

Cs. I.

— Az élményfürdő mellett Gyopáros az időseknek mit kínál?
— A nyugdíjas korosztály eddig is szívesen látogatott hozzánk. Buszokkal érkeznek, hétköznapokon parkfürdőnk árnyas, ligetes részeit veszik birtokba, víg kedélyű csapatokat alkotnak. Ezért is kezeljük őket kiemelt figyelemmel, és kínálunk nekik akciós lehetőséget, ha klubjaik Gyopárosra látogatnak.

— Kiket keresett fel?
— Találkoztam a pusztaföldvári nyugdíjasokkal, ellátogattam a Gerendáson működő szervezethez is. Hivatalos voltam Békéscsabára, a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetségének ülésére, ahol szintén ezt a lehetőséget népszerűsítettem.

— Más korosztályokkal is keresik a kapcsolatot.
— A közelgő tanév végén, az érettségi szünet alkalmával az osztályközösségekre gondoltunk. A főszezon épp’ hogy elkezdődött, s már sikeres egészségnapot szerveztünk. Nagy érdeklődés mutatkozott a tavaszváráshoz kötött szűrővizsgálatok iránt. Téma volt a dohányzásról való leszoktatás, az egészséges életmód, a helyes táplálkozás. Újdonság, hogy április 30-án, szombaton megnyitottuk kapuinkat, ekkor rendezték meg a hajómodellezők szezonnyitó versenyét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!