Hírek

2007.04.03. 11:48

Két évet még lehúz a Hertánál Dárdai

Két évet még bizonyosan marad a berlini Hertha labdarúgócsapatánál Dárdai Pál

BAMA

Két évet még bizonyosan marad a berlini Hertha labdarúgócsapatánál Dárdai Pál. A korábbi magyar válogatott középpályás kedden megerősítette, hogy a csapat vezetői a közelmúltban kettő plusz egy éves szerződést ajánlottak számára, s minden bizonnyal elfogadja azt. A Berlinben rendkívül népszerű, kiváló sportember - aki a  napokban töltötte be 31. életévét - elmondta, hogy tavaly decemberben 11. kezdte a Hertha BSC-nél, jól érzi magát a csapatnál, s hasonlóan jól a német fővárosban. Szavai szerint korrekt ajánlatot kapott, s teljes mértékben elégedett a tervezett szerződésben felkínált feltételekkel.

Dárdai arra számít, hogy a kettőből végül is három év lesz. A szerződés ugyanis kimondja, hogy amennyiben a második évben a 35 mérkőzésből legkevesebb 25 alkalommal - akár csereként is - pályán lesz, a plusz egy év automatikusan életbe lép. A magyar játékos érez magában annyi erőt, valamint játékkedvet, hogy a Herthánál még három évet tervezzen.

Azt azonban Dárdai Pál is elismerte, hogy a berlini csapatnak most nem éppen szerencsés a csillagzata. A tavaly őszi, ragyogó start után az együttes tavasszal hétszer egymás után vereséget szenvedett, és a nyolcadik helyre esett vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!