Hírek

2007.02.09. 16:21

Meghalt a kebelsztár

Meghalt a legismertebb Playboy-lány: a botrányhős Anna Nicole Smitht 39 évesen egy szállodai szobában találtak rá.

Gyükeri Mercédesz

Szállodai lakosztályában holtan találták csütörtökön Anna Nicole Smitht. A 39 éves egykori Playmate több filmben játszott, sőt, valóságshow-t is forgattak életéről, ám, amint a New York Times jellemezte, leginkább arról volt híres, hogy híres volt.

A 180 centi magas, – állítólag – természetadta dús keblekkel rendelkező szőkeség hollywoodi mesébe illő karriert futott be. Tizenévesen egy texasi kisváros csirkeéttermében dolgozott pincérnőként, s itt „szakmabeli” társat talált magának: első, 19 éves korában szült gyermekének apja a gyorsétterem szakácsa volt, alig töltötte be a 16-ot, mikor összekötötte életét Annával – aki akkortájt még a Vickie Lynn Hogan névre hallgatott.

A házasság mindössze két évig tartott, ám Vickie – akkor már Annaként, háta mögött sztriptíztáncosi és Playboy-modell karrierrel kötött – második frigye sem lett hosszabb életű. Ezt bizonyára maga is sejtette, mikor 26 évesen úgy határozott, hozzámegy egy 89 éves aggastyánhoz, döntésénél azonban nem hagyhatta figyelmen kívül azt, hogy a vőlegény – aki mellesleg éppen sztriptíztáncosként ismerte meg a kebelcsodát – J. Howard Marshall II texasi olajmilliárdos volt.

Marshall 16 hónappal élte túl az esküvőt, fia 11 évvel élte túl apját. E. Pierce Marshall tavaly nyáron, 67 éves korában halt meg, ám ő sem érhette meg a végső döntést arról, a félmilliárd dolláros Marshall-örökség kihez kerül. Pedig az özvegy ügyvédjei mindent megtettek azért, hogy az amerikai bíróságoknak munkát adjanak, ám a vitában mai napig nem született végső döntés.

Anna Nicole Smith nem csak tárgyalótermi akcióival tartotta magát a bulvárlapok címlapján. Súly-, drog-, alkohol- és magánéleti problémái épp elég muníciót adtak volna a sajtónak, de egy amerikai tévécsatornán két évig futó Anna Nicole Show-ban azt is láthatta a nagyérdemű, ahogy a sztár vezetni tanul, antidepresszánssal eteti saját kutyáját, vagy éppen megszabadul 31 kiló súlyfeleslegtől.

Két évvel a show dicstelen vége után került Anna újra a reflektorfénybe: alig három nappal azt követően, hogy megszületett – egyelőre vitatott, kitől származó – lánya, Daniellyn, a kórházba látogató húszéves Daniel fia titokzatos körülmények között meghalt. (Két hónappal később Anna egymillió dollárért tette közzé újszülött lányáról és a haldokló fiáról készült fotókat.) A fiúról aztán kiderült: halálát az egyszerre bevett gyógyszerek elegye okozta. Anyja halálának okait egyelőre vizsgálják, szállodai szobájában drogokat és gyógyszereket találtak.

„Szeretem a lesifotósokat. Ők fényképeznek, és meg mosolygok. Mindig szerettem, ha figyelnek rám.” ANS

Texastól Hollywoodig

1967 Vickie Lynn Hogan megszületik a texasi Houstonban.
1985 Hozzámegy Billy Wayne Smith-hez.
1986 Megszületik fia, Daniel.
1992 Az amerikai Playboy márciusi számának sztárja.
1993 Az év Playboy-lánya. Ennek örömére felveszi az Anna Nicole Smith nevet.
1994 Feleségül veszi J. Howard Marshall.
1995 Milliárdos férje 90 évesen meghal.
2002-2004 Valóságshow sztárja Amerikában.
2006 Megszületik lánya, Daniellyn. Meghal fia.
2007 A floridai Hollywood egy szállodájában meghal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!