Kultúra

2016.08.26. 17:57

Programdömping a hétvégén

Klasszikus zene, jazz, Dumaszínház, katonazenekar: hangos lesz ez a hétvége is Gyulán. (x)

BEOL

Hangulatos koncertek zárják a hetet Gyulán. Pénteken este héttől a Kodály Filharmonikusok Debrecen ad hangversenyt egy különleges helyszínen: a gyulai Almásy-kastély parkjában. Még aznap este, a szimfonikus koncertet követően a Rondellánál lép fel zenekarával Hajdu Klára. A fiatal kora ellenére gazdag szakmai múlttal bíró jazz énekesnő koncertje fél tízkor kezdődik.

A szombat este humorral indul; 20 órától a várban a Dumaszínház két emblematikus karaktere, Aranyosi Péter és Dombóvári István nevetteti meg a közönséget. Műsoruk után utcabállal zárják a nyarat Gyulán. DJ Ravasz pörgeti a zenét és a táncolókat este tíztől, a Várkertben.

A vasárnap már visszafogottabbnak, de semmiképp sem halkabbnak ígérkezik. Katonazenekar ad ugyanis műsort a Rondellánál. A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekarának koncertjét 19 órai kezdettel hallhatják az érdeklődők.

Nem vitás: ezen a hétvégén is érdemes a nyárestéket Gyulán tölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!