Kék hírek, bulvár

2016.08.25. 14:31

Nem akart börtönbe menni, hát elbújt a padláson

Gyomaendrődön elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen több elfogatóparancs is volt érvényben. Csalás és más bűncselekmények elkövetése miatt kellett volna börtönbe mennie.

police.hu

Hands holding the bars

Fotó: Getty Images/iStockphoto

Háza padlásán próbált elbújni a rendőrök elől egy férfi Gyomaendrődön. A 36 éves N. P. ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért adott ki elfogatóparancsot, mert csalás és más bűncselekmények miatt a bíróság börtönbüntetésre ítélte. Emellett a Szegedi Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság folyamatban lévő nyomozások során rendelte el a körözését.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 25-én reggel otthonában keresték. Élettársa azt állította, hogy a férfi nincs otthon. A rendőrök alaposan átvizsgálták a házat, a melléképületeket és kinyitották azt a padlásfeljárót is, amelyről a nő azt állította, hogy már nem használják. A rendőrök a padláson megtalálták és Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték a körözött elítéltet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!