Sport

2015.11.29. 14:39

Békési döntetlen, egy gólos orosházi vereség

Jól kezdett a Békés, épp ezért túl nyugodtan folytatták a játékot. Törökszentmiklóson felváltva estek a gólok.

BEOL

Balassagyarmat—Békés Drén KC 26—26 (11—14)
Kézilabda NB I B-s férfi-mérkőzés. Balassagyarmat, 220 néző. V.: Murvai-Buzogány, Szilvási. Békés: VIKOR — Herczeg 5, Polgár T. 1, Felföldi, Kopcsák, HORVÁCKI 6, Fedor 4. Cs.: Domokos D., Styop (kapusok), Kovács A. 1, HORVÁTH 7, Sipeki 1, Kánya 1, Gazsó, Mohácsi, Kecskés. Edző: Kádas László. A Balassagyarmat legjobb dobói: Szabó T. 7., Székely 4, Bécsi 4.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 6/5.
Jól kezdett a Békés, és az első félidő végén három góllal vezetett. Szünet után a békésiek a 42. percben már 6 góllal vezettek, és megnyugodtak. A vendégek visszaestek, a hazaiak 8-0-ás sorozattal átvették a vezetést. A végjátékra rendezte a sorait a Békés: a kapus helyett plusz mezőnyembert beállítva sikerült megmenteniük az egyik pontot.
Kádas László: — Két ellentétes félidő után, a mutatott teljesítmény alapján igazságos pontosztozkodás született. Az idegenbeli győzelemhez több jó egyéni teljesítmény szükséges.

Törökszentmiklósi KE—Orosházi FKSE-Linamar U23 25—24 (15—12)
NB I B, férfi, Törökszentmiklós, 150 néző. V.: Babicz, Haskó. Orosháza: Miklós — Soós 3, Pásztor M. 2, Sztojanov, Szeitl 4, Knezevics 6, Héjja 4. Cs.: Lipták (kapus), Nagy A. 1, Jancsó 2, Sándor 1, Bella 1, Jóga. Edző: Bárány Zsolt. A Törökszentmiklós legjobb dobói: Krivokapics 7, Hajdú 5.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.
Az első percektől kezdve felváltva estek a gólok. A félidő finisében viszont a házigazdáknak jött ki jobban a lépés, akik 15–11-re megléptek, és ezután már csak szépíteni tudtak az orosháziak. Szünet után négygólossá nőtt a szentmiklósiak előnye (45. p.: 20–16). Egy jó periódussal felzárkóztak a vendégek, többször is támadhattak az egyenlítésért, de a technikai hibák miatt ez meghiúsult, az ellenfél pedig büntetett érte.
Bárány Zsolt: — Kellő önbizalom nélkül nehéz mérkőzést nyerni…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!