Közélet

2015.04.28. 12:28

Szarvasi séfjelölt is feltűnt a Konyhafőnökben

Egy szarvasi fiatalember is feltűnt a Konyhafőnök nevű főzőműsor indulói között, melyben harmincnyolc séfjelölt verseng a legjobbnak járó elismerésért. Kis Csabának bár a negyedik játéknapon végül távoznia kellett, hiszi, hogy a gasztroversenyben eltöltött időszak alatt olyan ismeretekkel gazdagodott, amelyek hozzásegíthetik majd ahhoz, hogy egyszer saját éttermet nyisson.

BEOL

Újra látható a Konyhafőnök című gasztroverseny az egyik országos kereskedelmi csatornán, amiben egy fiatal szarvasi származású üzletkötő, Kis Csaba is megcsillogtatta tehetségét - adta hírül a Newjság.

A fiatal séfjelölt a lapnak elmondta, tizenhárom évesen ragadt először a kezébe konyhai eszközöket: – A „konyhaművészetem” eleinte persze még csak egy tejbegríz vagy egy puding elkészítésében merült ki, később azonban egyre több időt töltöttem a konyhában – idézte fel a kezdeteket Csaba.

A 23 esztendős szarvasi fiatal legfőképpen saját magának szeretett volna bizonyítani, hogy jó úton halad, ezért jelentkezett a műsorba. – Mindenki tudja, hogy ebben a szakmában meg kell mászni azt a bizonyos szamárlétrát, így én mindig csak a következő célra koncentrálok. Arról azonban sohasem felejtkezem el teljesen, miért is küzdök, és hiszem, hogy egyszer sikerülni fog – mondta.

Címkék#szarvas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!