Kék hírek, bulvár

2015.04.28. 08:07

Fülnyalásból frontális baleset

Hárman sérültek meg abban a balesetben, amely múlt hét vasárnap történt Békéscsaba közelében, ahol két autó frontálisan ütközött. A hírek szerint a balesetet az egyik autós okozta, mikor a járműben vele utazó kutya megijesztette.

BEOL

Frontálisan ütközött két autó vasárnap Békéscsabánál, az egyik autóban egy család utazott, a kisgyermek könnyebben, a két felnőtt súlyosan sérült, mindhármukat kórházba vitték - számolt be az RTL Klub hétfői Híradója. A műsorban elhangzottak szerint a balesetet az egyik autós okozta, aki félrerántotta a kormányt, mert a kutyája előre mászott és megzavarta. Ezt a helyszínen lévő autómentős is megerősítette a műsor szerint.

"A szembe jövő autóban egy kutya a sofőr vállára ugrott, megnyalta a fülét, amitől a sofőr megijedt és átrántotta a kormányt a túloldalra" - mondta a mentőautós férfi a Híradónak.

Pausz Ferenc közlekedési szakértő szerint a magyar KRESZ-ben nincs benne, hogyan lehet állatot szállítani az autóban. "Személyek és rakomány szállítására van szabályozás jelenleg a KRESZ-ben, a kutyák, kistestű állatok szállítására utaló szabályozás jelen pillanatban nem létezik" - mondta a szakember.

Mint arról korábban a Beol.hu is beszámolt, frontálisan ütközött két autó múlt vasárnap Békéscsabánál. A balesetben hárman, két felnőtt súlyosan, egy kisgyermek pedig könnyebben megsérült. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a két autó közül az egyik eleje és utastere szinte teljesen összeroncsolódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!