Közélet

2014.10.11. 06:00

Anyakönyvi hírek

Házasságkötések és születések Békéscsabán és Orosházán.

BEOL

BÉKÉSCSABA
Házasságkötések:

Licska Balázs és dr. Nagy Szilvia, Dr. Papp Tamás és Fenyvesi Zsuzsa, Bodnár Zoltán (Budapest) és Balázs Eszter (Csorvás), Járosi László és Gráczik Adrienn, Szpisják Dániel (Békéscsaba) és Szabó Virág (Gyula), Papp András és Galló Ágnes, Szűcs Attila és Retter Ágnes, Andorkó Attila (Hajdúböszörmény) és Alt Brigitta (Békéscsaba).



OROSHÁZA
Születések:

Juhász Attila Jácint és Melich Adrienn Ida fia Máté (Csorvás), Lakatos Norbert István és Sándor Nóra leánya Lara (Csanádapáca), Orbán László és Hlobocsányi Nóra Mónika fia László (Nagyszénás), Rajos István és Vigh Erzsébet fia Levente István (Nagyszénás), Prágai Miklós és Ramasz Magdolna leánya Lia Ágnes (Kaszaper), Bátori Mihály és Kovács Lilla leánya Lara (Mezőkovácsháza), Csernus Zsolt Márk és Lipták Barbara fia Zsolt Bogdán (Szarvas), Boldog Béla és Lantos Anita fia Bálint (Magyarbánhegyes), Licska Zoltán és Mótyán Szandra fia Áron Bence (Nagyszénás), Andrékó János és Ambrus Júlia fia János (Nagyszénás), Fűzesséry Károly és Fodor Andrea fia Kristóf (Medgyesbodzás), Mészáros Ferenc és Modi Olga fia Dávid (Mezőhegyes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!