Kék hírek, bulvár

2014.09.19. 12:19

Újra tetten érték a békéscsabai sonka- és telefontolvajt

Vádemelést javasol a Békéscsabai Rendőrkapitányság az ellen a fiatal fiú ellen, aki több alkalommal műszaki cikkeket és élelmiszereket lopott áruházakból.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy fiatalkorú fiúval szemben, akit több alkalommal is bolti lopásokon értek tetten - tájékoztatott a Békés Megye Rendőr-főkapitányság sajtófelelőse. 

A részletekből kiderült, először április 18-án egy békéscsabai üzletben a ruházatába rejtett két rúd sonkát és fizetés nélkül akart távozni, de észrevették a biztonsági őrök. Majd július 3-án egy mezőkovácsházi boltból próbált meg fizetés nélkül élelmiszereket elvinn.

Aztán július 8-án egy békéscsabai áruházban négy telefont akart ellopni úgy, hogy széttörte az áruvédelmi széfeket és elrejtette a telefonokat, de ott is tetten érték. Végül július 16-án ugyanebből az áruházból egy Xbox játékot próbált meg az áruvédelmi eszköz eltávolítása után a ruhájába rejtve ellopni, de akkor is tetten érték és feltartóztatták a biztonsági őrök.

A rendőrök 2 rendbeli lopás bűntett és 2 rendbeli lopás vétség miatt folytattak nyomozást a 17 éves fiúval szemben, akit gyanúsítottként hallgatták ki.
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya befejezte az eljárást és a keletkezett iratokat kedden vádemelési javaslattal a Gyulai Járási Ügyészségnek továbbította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!