Közélet

2014.09.01. 17:42

Hátrányos helyzetű gyerekeknek hirdetnek ösztöndíjpályázatot

Ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szociálisan hátrányos helyzetű kisiskolások támogatására.

mti

A pályázatra ajkai, bajai, békéscsabai, hatvani, jászberényi, kisvárdai, nyíregyházi, ózdi és salgótarjáni, második és harmadik osztályos általános iskolás tanulók jelentkezhetnek.

További feltétel, hogy a pályázó 2013/2014-es év végi tanulmányi szöveges értékelése jeles vagy kitűnő, családjában az egy főre jutó átlagjövedelem nettó 46 ezer forint/hó összeg alatt van a családi pótlékot is beleértve, a diák a megjelölt városok egyikében, illetve annak maximum 5 kilométeres körzetében lakik, vagy oda jár iskolába - közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.

A pályázati űrlap és a kért dokumentumok postai úton történő beérkezésének határideje szeptember 22. éjfél. A dokumentumokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat címére - 1066 Budapest, Teréz krt. 24. - kell elküldeni, feltüntetve az "Ösztöndíj" jeligét, a pályázó nevét és a pályázatban kiírt város nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!