Kék hírek, bulvár

2014.09.01. 15:57

Az ablakon át érkezett a rendőri segítség az idős nőhöz

A második emeleten mászott át egyik erkélyről a másikra egy rendőr Gyulán azért, hogy segítsen egy 85 éves nőn, akihez szomszédja hívott segítséget.

BEOL

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába augusztus 30-án 12 óra 45 perckor tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a szomszédjában lakó idős nőt csak előző nap látta.

Nem nyit neki ajtót és az aznapra megrendelt ebédjét sem vitte be a folyosóról. Telefonhívásokra, csengetésre nem reagált, ezért tartott tőle, hogy a 85 éves hölgy rosszul lett. A segélyhívásra kiérkező rendőr úgy látta, hogy az ablakon keresztül be tud jutni az idős nőhöz anélkül, hogy az ajtóban kárt okozna.

A bejelentő lakásának erkélyéről átmászott az idős nő lakásának erkélyére, majd a nyitott ablakon keresztül bejutott a szobába. Az asszony az ágyában feküdt. A rendőr kérdéseire nem tudott válaszolni, szemmel láthatóan rosszul volt. A főtörzsőrmester azonnal értesítette a mentőket, akik kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!