Kék hírek, bulvár

2014.07.31. 12:44

Munkahelyi balhé: újdonsült kollégája lépett meg a pénzével

Egy medgyesegyházi telephelyen dolgozó férfi tett feljelentést a rendőrségen múlt hét szombaton arról, hogy az előző napon, a munkahelyén a mellékhelyiségben felejtette az övtáskáját a benne lévő pénzével együtt - értesítette lapunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

BEOL

Mire észrevette, hogy nincs meg a táskája, visszament a wc-be, de már nem találta meg az értékeit. Elmondta, hogy fél éve dolgozik ott és 250 ezer forintot sikerült összegyűjtenie, amit valaki elvett tőle. Kérdezgette a társait, hogy kinél van a táskája, de senki nem tudott róla.

Az egyik dolgozó viszont látta, hogy a néhány hete velük lévő új munkás a sértett után szintén járt a mellékhelyiségben, de a táskát nem látta nála.

Másnap a feljelentő kérdőre vonta az újdonsült kollégáját, akivel össze is vesztek. A férfi eközben még a nyakát is megszorította a sértettnek.
 
A rendőrök a bejelentés után a helyszínre vonultak és megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást. L. I. az elszámoltatása során elismerte, hogy ő találta meg a táskát. Kivette belőle a pénzt, amelyet a lakhelyénél rejtette el, az övtáskát pedig eldobta.

A nyomozók a házkutatás során a padláson elrejtve találták meg a pénzt, amelyet lefoglaltak és később visszaadtak a sértettnek. A 24 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!