Közélet

2014.07.30. 22:13

Kelet felé tart a vihar

Bár a hazánkat dél-délnyugatról elérő zivatarrendszer a meteorológiai szolgálat előrejelzései szerint elsősorban észak-északkelet felé terjeszkedik, itt, délkeleten is lehet számítani viharra, nagy mennyiségű csapadékra.

BEOL

A zivatarokat elsősorban felhőszakadás, helyenként jégeső és viharos szél kísérheti, egy-egy heves zivatargócban károkozó szélroham is kialakulhat, így nem árt az elővigyázatosság - írja honlapján a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Figyeljék a meteorológiai szolgálat közleményeit és a VÉSZ alkalmazást! A 21. század elvárásainak megfelelő veszélyhelyzeti tájékoztató rendszer segítségével az okostelefonnal, táblagéppel rendelkezők azonnal tájékozódhatnak a lakóhelyük, az úti céljuk által érintett területek, útvonalak, megyék, vagy akár az egész ország aktuális időjárási helyzetéről, a kiadott figyelmeztető és riasztási jelzésekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!