Sport

2014.07.27. 18:45

Párosban arathatnak sikert Bondárék

Az egyéni verseny korai búcsúja után párosban vigasztalódott a szeghalmi Bondár Anna, a svájci Davosban zajló U18-as egyéni tenisz Európa-bajnokságon.

BEOL

A sárréti lány a szegedi Barzó Lillával az oldalán fantasztikusan szerepel, mivel bejutott a verseny elődöntőjébe. A magyar kettős két spanyol lány ellen igyekszik kiharcolni a fináléba kerülést.

A hatodik helyen kiemelt magyar kettős legelőször az izraeli Valeria Nikolajev, Talya Zandberg párost verte 6:3, 6:0 arányban, a legjobb tizenhat között pedig a svájci Margaux De Agostini, Chiara Frapolli duót múlta felül egy szoros és egy könnyű szettben 7:5, 6:1-re.

A legnehezebb mérkőzés az elődöntőbe jutásért lebonyolított meccsen várt a két magyar lányra, amelyen az első helyen rangsorolt román Ioana Ducu, Ioana Loredana Rosca kettőssel csaptak össze.

Annáék nagy csatában hozták az első játszmát 6:2-re, a másodikban viszont 3:6-tal egyenlített ellenfelük.

A rövidítést a magyarok 10-4-re hoztak, bejutva ezzel a négy közé, ahol a tizedik helyen kiemelt spanyol Paula Badosa Gibert, Sara Sorribes Tormo duóval csatáznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!