Kultúra

2009.01.28. 18:22

Oscart nyert az orosházi pornósztár – exkluzív interjú

Oscar-díjat kapott Las Vegas-ban az orosházi születésű Páger Imre, vagy ahogy a pornóiparban ismerik, Anthony Hardwood. A hír Magyarországon érte utol. Szülővárosában mesélt életéről kendőzetlen őszinteséggel. És nem csak a pornóról, hanem fitness sikereiről, világlátásáról.

Beol.hu

Gyerekként te is hétköznapi diákéletet éltél Orosházán?
– Még a fúvószenekarban is trombitáltam, 6 évig versenyszerűen úsztam, de közben azon járt az eszem, hogyan lehetne belőlem külföldi. Olyan misztikus és izgalmas volt nekem az a szó, disszidálás. 18 évesen kipróbáltam, volt lágerélményem Ausztiában, de a szerelmem, aki miatt kimentem, visszajött és én követtem. Németországban is dolgoztam, akkoriban már kalandos volt az életem.

– A csajozós korszak mikor kezdődött?
– Mint a legtöbb kamasznál, 13 évesen. 15 évesen ráéreztem, belehúztam az élvezetekbe. Elkönyveltek nőfalónak, de nem voltam különb, mint minden korombeli srác. Annyiban lógtam ki a sorból, hogy mehetnékem volt. A barátaim még emlékeznek arra, hogy gyakran mondogattam, Hollywoodban akarok pornósztár lenni.

– Meg se fordult a fejedben, hogy tanult szakmádban dolgozz?
– Ausztriában röntgenhegesztőként szereztem élményeket a hajókikötő száraz dokkjában. Rádöbbentem, fizikai munkából nem akarok élni, igaz, a pornó is kemény, de közben nem fázok, a leggyönyörűbb nők vesznek körbe és az se utolsó szempont, hogy fizetnek érte. Azóta megtapasztaltam, ez az érzés egészen más, mint a hegesztéssel bajlódni.

– Mikor kóstoltál bele a szexiparba?
– Budapesten éltem, az amatőr pornó világába Suszter Attila vezetett be, aki a 90-es évek első pornószínésze volt. 1997-ben mentem ki Amerikába. Ott a barátnőmmel live show műsorokat csináltunk milliomosok villáiban, jó pénzért szexuális aktivitást vártak tőlünk. Közben Hédi Las Vegasban táncolt, én Los Angelesben filmeket forgattam. Szépen, lassan felépítettem magam, hogy elismerjenek, hogy beszéljenek rólam. Az angolt tökéletesre csiszoltam.

[caption id="" align="aligncenter" width="500"] Anthony Hardwood kollegáival
[/caption]

– Igaz, hogy testi adottságaidat nem csak a szexiparban kamatoztatod?
– Mióta az eszemet tudom, sportoltam. Tudatosan élek, sokat teszek azért, hogy a testem tökéletes legyek. Így válhattam Dél-California fitness bajnokává is. Kizárólag bio élelmiszereket eszek, a konditermek rendszeres látogatója vagyok.

– Ha már a testi képességeid szóba kerültek, elárulod, hogy használsz-e teljesítményfokozó pirulákat forgatások közben?
– Nem tagadom, szedek ilyesmit, de nincs rá szükségem állandóan. Azért szeretnek velem dolgozni és neveznek ready-nek, késznek, mert soha nem vallok szégyent. Volt egy időszaka az életemnek, amikor 3 hónap alatt 110 filmet forgattam. Éjjel, s nappal dolgoztam. Igaz, erre ráment a kapcsolatom is. Jól kerestem, de fáradt voltam. A barátnőmet is elhanyagoltam, így ért véget Hédivel a 10 éves kapcsolatom. Bevallom, kicsit el is szálltam, Malibuba hívtak, fogadásokra jártam. Azt hittem, valaki vagyok, pedig nem voltam én senki!

– Milyen partnernők képesek belőled kihozni a legvadabb macsót?
– Akik elhitetik velem, hogy kívánnak. Az felhúz engem is. Ráadásul nagyon szépek, edzik a testüket, tudják, hogy a pornóiparban így lehet érvényesülni.

– Adnak forgatókönyvet a kezedbe, e szerint alakítod a kamerák előtti szexjelenteket, vagy rád bízzák?
– Szerénytelenség nélkül beszélhetek rutinról 1200 film után. Rám bízzák az operatőrök, hogy mit kezdek a partnereimmel. Szex előtt 5 perccel döntöm el, hogy és mit alakítok a jelenet során. Rááll az agyam, hiszen sok dolog, így a tartós szexuális teljesítmény is az agyban dől el, és igyekszem szórakoztatni a partnernőmet és a leendő nézőinket.

– Tartasz a betegségektől?
– Havonta öt fajta orvosi tesztet csináltatok. Ezért is biztonságosabb a pornósokkal a szex, mint alkalmi idegenekkel.

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Rita Faltoyano
[/caption]– Párod szakmabeli. Ki ő?
– Ő volt pornós pályafutásom során az első magyar lány, akivel együtt dolgoztam. Rita Faltoyano, aki 2003-ban megkapta Európa legjobb pornószínésznője címet. Ő már 11 pornó Oscar büszke tulajdonosa. Majd 3 éve vagyunk egy pár. Most vettünk lakást Budapesten — hiába, no, a gyökerek visszahúznak — a felújításán dolgozunk. S miközben itthon vagyunk, egyre jobban hiányzik Kalifornia. Azt a helyet nekem találták ki!

– Hol és hogyan élsz?
– West-Hoollywoodban van bérelt lakásunk. Rengeteget láthattam, utazhattam, ezt is nyughatatlan természetemnek köszönhetem. De van még mit látnom, tapasztalnom a világon! Szeretek magammal törődni. vannak szép ruháim, hiszen a partikon a jó megjelenés kötelező. És amit már mondtam: ezt a testet ápolni kell. Ez életformámmá vált. Én 60 évesen is így akarok kinézni.

– Az itthon élő hátországod is úgy örül szakmai sikerednek, mint a párod?
– Nem téma a munkám a családi házban. Elfogadják azt az utat, amit magamnak választottam.

– A pornó Oscar után hogyan tovább?
– Az én utam itt nem ért véget! Egyébként 12-szer voltam Oscar-díjra jelölt az elmúlt 6 évben. Most bejött, megérett az idő. Mindig azt vallottam, nem leélni, hanem megélni akarom az életem. Már eddig is fantasztikus volt. Öt évet adok magamnak, hogy megszerezzem anyagi függetlenségemet. Ebben az iparágban már bizonyítottam, rengeteget tanultam. Rajtam is múlik, ezt hogyan kamatoztatom kizárólag a magam javára negyvenéves fejjel. Nincs számomra elérhetetlen!

Págerből lett kemény fa

A névrokonság jutott eszébe az orosházi Páger Imrének, amikor Amerikában művésznevet keresett és választott magának. Páger Antal színművész után lett ő Anthony. S hogy honnan a Hardwood? Bevallása szerint egy fatelep mellett autózott, ezt a feliratott megpillantva találónak érezte az elnevezést.

 

Anthony Hardwood kollegáival Rita Faltoyano -->

Címkék#Beol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!