Találkozó

2024.05.11. 07:47

Herczeg Tamás gratulált a Csabai Szlovákok Szervezete új elnökének

A Csabai Szlovákok Szervezete a legutóbbi tisztújításon a következő öt évre Püski-Liker Bencét választották elnöknek. Herczeg Tamás, Békéscsaba országgyűlési képviselője pénteken találkozott az új vezetővel, akinek gratulált a megválasztásához.

Nyemcsok László

Békéscsabán, a Szlovák Kultúra Házában találkozott Herczeg Tamás és Püski-Liker Bence. A képviselő hangsúlyozta, a Csabai Szlovákok Szervezete olyan közismert, elismert és szeretett vezetőket, a közösséget valóban összetartó személyeket tudott korábban a soraiban, mint Ancsin Pálné Erzsike néni, István Anna vagy legutóbb Lászik Mihály.

herczeg tamás, püski-liker bence, szlovák
Békéscsabán, a Szlovák Kultúra Házában találkozott Püski-Liker Bence és Herczeg Tamás. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

– Éppen ezért nehéz örökséget vesz át, aki a sorban elfoglalja az elnöki tisztséget – emelte ki Herczeg Tamás, aki Bencének a munkájához erőt, kitartást kívánt. Továbbá azt, hogy az elődeitől kapott örökséget ne teherként, hanem motivációként élje meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában