Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Nagy Brigitta
29, Szeged

Két szakmával rendelkezem: forgalmista és eladó, ebben dolgoztam, jelenleg pedig irodai munkát végzek. Szeretem a természetet és utazni, de nagyon szeretek mozogni, az egyik hobbim a zumba. Még sosem voltam korábban ilyen versenyen, de úgy éreztem, most jött el az ideje.

Brigi 164 cm, a vízöntő csillagjegyben született. Kedvenc étele a bolognai, amihez legszívesebben ásványvizet iszik. Nincs kedvenc zenéje, mert minden műfajt szeret, parfümből viszont tudott választani: az Avon Ultra Sexy a favoritja.

További résztvevők