Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Mravik Zsuzsanna
24, Szarvas

– Ügyintéző titkárnőként végeztem Szarvason, majd Budapesten próbáltam kamatoztatni tudásom ebben a szakmában. Egy tűz- és munkavédelmi cégnél, majd több ügyvédi irodánál is dolgoztam. Viszonylag hamar rájöttem, hogy ez  a munka nem nekem való. 2018-ban gyermekkori álmom vált valóra, amikor sikeresen elvégeztem egy esküvőszervezői tanfolyamot – mondta Zsuzsanna. – Rendszeresen sportolok, röplabdázom, az életem nagy részét ennek szántam.

 

Zsuzsanna 178 cm magas, csillagjegye Bak. Kedvenc étele a rakott karfiol, kedvenc itala a meggyszörp. A legszívesebben Bagossy Brothers Company – Olyan Ő című számát hallgatja, kedvenc parfümje Bruno Banani Magic Women illata.

7.39pont

További résztvevők