Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny második, regionális fordulója, ahol olvasóink a megyei fordulóból a zsűri döntése alapján továbbjutott három, valamint a közönség által legszebbnek értékelt további egy hölgyre adhatják le értékeléseiket. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak november 11-én éjfélkor zárul. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgyet, valamint a közönségkedvencek országos versenyébe továbbjutó, legmagasabb értékelést kapott versenyzőt november 13-án nevezzük meg.
A megyék és régiók beosztása az ITT olvasható versenyszabályzat 4. oldalán található.
Molnár Klaudia
23, Csongrád

Csecsemő és kisgyermeknevő felsőfokú végzettségem van, ebben a szakmában is dolgozom. Egyetemi tanulmányaimat is ezen területen végem Kecskeméten, ugyanis nagyon fontosak számomra a gyerekek. Szabadidőmben szeretek a családommal és a barátaimmal lenni. Nagyon fontos az életemben a sport, szeretek kirándulni és túrázni. Sokan bíztattak már, hogy induljak el egy szépségversenyen. Most egy barátnőm nevezett be és azt mondta, “itt volt az ideje”. Először nagyon meglepődtem, de hálás vagyok neki ezért a lépésért, mert így végre kipróbálhatom magam ezen a téren is. 

Klaudia 160 centi magas, a rák csillagjegyében született. Kedveli a görög és magyaros ételeket és a szénsavmentes ásványvizet. Zenéből nincs kedvence, a hangulatától függ, éppen mit hallgat. Parfümböl viszont van favoritja, legszívesebben Naomi Campbell Cat Deluxe-t fújja magára.

7.08pont

További résztvevők