Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Mezei Alexandra
20, Mezőberény

A 20 éves Mezei Alexandra Mezőberényből érkezett a Tündérszépek portfólió fotózásra. – Két szakmám van, a női szabó és a konyhai kisegítő. Szeretek sportolni, futni és főzni.

 

Alexandra 158 cm magas és az Oroszlán csillagjegy szülötte. Kedvenc étele a chilis bab, kedvenc itala pedig a Fanta. Dér Heni zenéit szereti a legjobban és Beyonce parfümöt fúj magára.

6.67pont

További résztvevők