Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Horváth Regina
21, Gyula

– A Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok, óvodapedagógus szakon tanulok – mesélte magáról a gyulai Horváth Regina. – Kedvenc hobbim a fotózás, leginkább természetfotókat szeretek készíteni. Azért jelentkeztem a Tündérszépekre, mert ki szerettem volna próbálni magam a kamera másik oldalán is.

 

Regina 172 cm magas és a Bak csillagjegy szülötte. Az olaszos ételeket szereti, kedvenc itala az ásványvíz és a narancslé. A zene terén mindenevőnek vallja magát, míg kedvenc parfümje a Zara Rose illata.

6.44pont

További résztvevők