Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Gulyás Mercédesz
27, Szarvas

– Közgazdászként és egészségügyi asszisztensként végeztem, jelenleg otthon vagyok a 2 hónapos kisfiammal – osztotta meg lapunkkal Merdédesz, aki Szarvasról érkezett a Tündérszépek fotózására. – A versenyre azért jelentkeztem, hogy másoknak is bátorítást adjak, akiknek van valamilyen külső hibájuk.

 

Mercédesz 165 cm magas és az Oroszlán csillagjegy szülötte. Kedvenc étele a rántott karfiol.

5.05pont

További résztvevők