Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 szépségversenyünk országos közönségszavazása, melybe az ország hét régiójából azok a lányok jutottak be, akiket saját régiójukban az olvasók a legszebbnek tartottak. November 25. hétfő éjfélig ismét rajtuk – mármint az olvasókon – a sor, hogy a hölgyeknek szíveket osztva eldöntsék, ki lesz az, aki csatlakozik a Tündérszépek 2020 szakmai zsűri által már kiválasztott országos mezőnyéhez. A legmagasabb értékelést kapó hölgy ugyanúgy részt vesz a felkészítő táborban, valamint az országos döntőben, mint a szakmai zsűri által már korábban kiválasztott szépségek – és ugyanúgy megilleti őt a számos értékes nyeremény lehetősége.
Gubán Dóra
21, Nógrád

– Fitness-wellness instruktor végzettséggel rendelkezem. Életem meghatározó része a sport, valamint a mozgás. Jelenleg egy salgótarjáni konditeremben tevékenykedem edzőként, ahol többek között aerobik órákat is tartok. Mindezeken kívül szeretek festeni, illetve alkotni, művészléleknek tartom magam. A szabadidőm jelentős részét a barátaimmal töltöm. Jövőre a Miskolci Egyetem gyógytornász szakára szeretnék felvételt nyerni. A Tündérszépek versenyre a nővérem biztatására jelentkeztem.

A 159 centis Dóra csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a csirkemell, kedvenc itala a víz. Kedvenc zenéje Ed Sheeran: Shape of You, kedvenc parfümje a Dior Hypnotic Poison.

7.39pont

További résztvevők