Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Göndös Evelin
25, Szarvas

– Szarvasról érkeztem, két gyermekem van, egy 5 éves kisfiam és egy 2,5 éves kislányom. Jelenleg nekik szentelem a napjaimat. Imádok fiatal anyuka lenni. Szabadidőmben szeretek főzni, zenét hallgatni és utazni – árulta el magáról Evelin. – Kíváncsiságból jelentkeztem a Tündérszépekre, mivel mindig ki szerettem volna magam próbálni valami hasonlóban.

 

Evelin 165 m magas és a Rák jegyében születtt. Kedvenc étele a milánói sertésborda, italok terén a Cappy üdítőket favorizálja. Kedvenc parfümje a Lancome La Vie Est Belle illata, a legjobban Opitz Barara zenéit szereti.

5.99pont

További résztvevők