21°
26°
13°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Geiger Zsanett
18, Bács-Kiskun

Geiger Zsanett vagyok, 18 éves. Kiskőrösön, a Petőfi Sándor Gimnázium végzős diákja vagyok. Szeretek sportolni, nyolc évig asztaliteniszeztem, most tizenegy éve versenytáncolok. Magamat egy pozitív személyiségnek tartom, gyorsan barátkozom. Szeretem a kihívásokat és a megmérettetéseket.

Kedvenc étele a sült csirkemell salátával, kedvenc itala a szénsavmentes ásványvíz, minden mai slágert kedvel. Az Avon Luxe illatát fújja magára, 174 cm magas, és a Bak jegyében született.

Videós bemutatkozás megtekintése

3.64 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket