Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bús Renáta
19, Nikla

Renáta pár hónappal ezelőtt költözött haza Angliából családjával. Jelenleg a Somogy megyei Niklán él, a békéscsabai fotózásra is onnan érkezett. – A nagymamám a Békés Megyei Hírlapban olvasott a Tündérszépekről, az ő bíztatására jelentkeztem, illetve hogy kipróbáljam magam egy szépségversenyen. Nem volt kérdéses számomra, hogy Békés megyében induljak, hiszen Gyulán születtem és a gyermekkoromat Dombegyházán töltöttem – mondta Renáta. – Angliában érettségiztem, egészségügyi területen végeztem. A későbbiekben szeretnék majd orvosi egyetemre jelentkezni, hogy gyermekorvos lehessek.

 

Renáta 172 cm magas és a Vízöntő jegyében született. Kedvenc étele a cézár saláta, kedvenc itala a virgin mojito. Dua Lipa New rules számát hallgatja a legszívesebben, kedvenc parfümje Giorgio Armani Si illata.

5.38pont

További résztvevők