Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Burai Henrietta
22, Mezőberény

– 22 éves vagyok, Békésen dolgozom egy boltban. szabadidőmben rengeteget sportolok, rendszeresen futok és konditerembe járok – árulta el magáról Henrietta, aki már a Tündérszépek előző szériájában is kipróbálta magát. – Azért jelentkeztem, hogy valóra váltsam az álmaimat és ez a verseny remek lehetőség erre.

 

Henrietta 163 cm magas és a Bak csillagjegy szülötte. Kedvence étele a gyros, kedvenc itala a zero cola. A legszívesebben Rihanna – Love on the brain című számát hallgatja, kedvenc parfümje Rihanna Rouge illata.

7.34pont

További résztvevők