Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bujtor Dorina
24, Szarvas

– Szarvason egy szépségszalont üzemeltetek, itt tevékenykedem mint fodrász és műkörömépítő. A szabadidőmben sportolok, továbbképzésre járok, a barátaimmal közös programokat szervezünk a szabadban. Spontán és pozitív ember vagyok, imádom a pörgést és szeretek nevetni – mondta Dorina. – Ugródeszkaként élem meg ezt a válogatást, egy újabb próbálkozás és egy újabb lehetőség az élettől. Nem veszíthetek semmit. El tudom képzelni magam ebben a  világban, bár a jelenlegi munkámat is nagyon szeretem.

 

Dorina  173 cm magas és a Skorpió csillagjegy szülötte. Kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc itala a bor. A zenében a pop számokat kedveli és Versace parfümöt fúj magára.

7.29pont

További résztvevők