Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bereczki Csilla
19, Mezőberény

Három évet tanultam Németországban, nemrég költöztem haza Magyarországra. Nagyon szeretek vitorlázni és utazni – osztotta meg magáról a mezőberényi Csilla. – A szüleim bíztattak, hogy jelentkezzek a Tündérszépekre, illetve a későbbiekben szeretnék modell karriert kezdeni. 

 

Csilla 174 cm magas és a Halak csillagjegyében született. Kedvenc étele a garnéla és a rák, kedvenc itala a zöld tea. Nagyon szereti a koreai zenéket, kedvenc parfümje nincs, mindig más tetszik meg neki.

5.99pont

További résztvevők