Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bak Erika
19, Körösladány

Idén érettségizem, sok tervem van a jövőmmel kapcsolatban. A modellkedés és a szépségversenyek világa már régóta foglalkoztat. A barátaim biztatására jelentkeztem a Tündérszépekre. Szeretném kipróbálni magam – árulta el magáról Erika. – Barátságosnak és empatikusnak tartom magam, szeretek új emberekkel megismerkedni és új kapcsolatokat teremteni.

 

Erika 160 cm magas és a Szűz jegyében született. Kedvenc étele a tejszínes csirkés rakott penne, kedvenc itala pedig a tejszínes eperkoktél. Post Malone Circles című számát hallgatja a legszívesebben, kedvenc illata a Gucci Guilty Intense.

7.38pont

További résztvevők