Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bajaczán Patrícia
20, Elek

– 20 éves vagyok, Eleken lakom. A Debreceni Egyetem hallgatója vagyok, közgazdásznak tanulok – áulta el magáról Patrícia. – Kiskorom óta érdekel a modellkedés, korábban már kipróbáltam magam fotózásokon. A jövőben is szeretnék ezzel foglalkozni, nagy álmom, hogy sikeres modell lehessek.

 

Patrícia 165 cm magas és a Mérleg csillagjegy szülötte. Kedvenc étele a spagetti, kedvenc itala pedig a narancslé. Legszívesebben Maluma Felices los című számát hallgatja, kedvenc parfümje a Lancome La Vie Est Belle illata.

7.33pont

További résztvevők