Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Antóni Fanni
18, Szeged

Antóni Fanni vagyok, 18 éves. Nemrégen költöztem be a városból Maroslelére. 3 éves korom óta táncolok. Néptáncoltam, balettoztam, hip-hop-oztam, társas táncoltam és hastáncoltam. Nagyon szeretem az olasz ételeket, legfőképpen a lasagne-t. Leginkább kávéspecialitásokat, cappuccinókat és koktélokat fogyasztok. Mindenféle zenei stílust kedvelek, de legszívesebben latinos-spanyolos és mai slágereket hallgatok. Imádom a Zarás parfümöket.

A versenyre azért jelentkeztem, hogy önbizalmat, tapasztalatot szerezzek, és bebizonyítsam, hogy az embernek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.

5pont

További résztvevők