Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny második, regionális fordulója, ahol olvasóink a megyei fordulóból a zsűri döntése alapján továbbjutott három, valamint a közönség által legszebbnek értékelt további egy hölgyre adhatják le értékeléseiket. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak november 11-én éjfélkor zárul. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgyet, valamint a közönségkedvencek országos versenyébe továbbjutó, legmagasabb értékelést kapott versenyzőt november 13-án nevezzük meg.
A megyék és régiók beosztása az ITT olvasható versenyszabályzat 4. oldalán található.
Ancsin Xénia Szilvia
22, Murony

– Jelenleg egy szendvicsbárban és egy dohányboltban dolgozom. Imádom az állatokat, nekem is sok kisállatom van, a szabadidőmet szívesen töltöm velük illetve a családommal. A versenyre mások bíztatására jelentkeztem.

 

Xénia 167cm magas és a Kos csilagjegyben született. Nincs kimondottan kedvenc étele, mindenevő. Kedvenc itala a bor és a Coca Cola, zenék terén sem válogatós, bármit szívesen meghallgat. A legszívesebben Carolina Herrera parfümöt használ.

5.2pont