tündérszépek 2021

2021.09.24. 14:01

Minden percét imádta a versenynek a vésztői Fazekas Vivien

Véget ért a Tündérszépek országos szépségverseny döntője, melyen szebbnél szebb lányok, ragyogóbbnál ragyogóbb formában mutatkoztak be. A felkészítőtáborról és versenyről kérdeztük Fazekas Vivient.

T. N.

Fazekas Vivien /Fotó: Bóka Balázs/

A vésztői szépség egészen döntőig menetelt, mely során egy felkészítőtáborban is részt vett. Elmondása szerint mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, nem tekintettek egymásra versenytársként.

Fazekas Vivien /Fotó: Bóka Balázs/

– A tábor nagyon jó volt, minden egyes hely, ahová mentünk csodálatos volt. Rólam tudni kell, hogy szeretem a hasamat, ha tehetném egész nap ennék, szerencsére az ételek is nagyon finomak voltak. A felkészülés csoportos beszélgetéssel kezdődött, utána a járást gyakoroltunk, végül edzettünk egy kicsit. Ki merem jelenteni, hogy az összes lány nagyon aranyos és segítőkész volt, nem versenytársakként tekintettünk egymásra, hanem barátnőként.

Hozzátette, hogy a verseny minden percét imádta, és nagy élményekkel tért haza. Kicsit azonban csalódott, mert úgy érzi mindent kihozott magából. Nem kérdés, hogy a következő Tündérszépeken is elindul, melyre már most elkezdi a felkészülést.

– Amit kiemelnék a versennyel kapcsolatban, az az lenne, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat. Egy határozott igennel tudok válaszolni arra hogy, jövőre is jelentkezem-e! Azon kellene változtatnom, hogy ne stresszeljek. Nagyon izgulós típus vagyok és ez nagyon meg is látszik rajtam.

Bár a döntő során Vivien nem ért el helyezést, mégis büszke arra, hogy ő képviselhette Békés megyét.

A korábbi Tündérszépekről készült cikkeink ide kattintva olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!