tündérszépek 2021

2021.02.19. 13:01

Gyermekkori álma vált valóra a csabai Szolcsánszky Tündének

Tovább folytatódott a Tündérszépek 2021 szépségversenyre jelentkező lányok fotózása, melyre legutóbb Szolcsánszky Tünde érkezett.

T.N.

Szolcsánszky Tünde

Javában zajlik a szépségversenyünkre jelentkező lányok fotózása. Legutóbb a már rutinosnak számító Szolcsánszky Tünde állt a kamera elé. Elmondása szerint gyermekkora óta álmodozik arról, hogy eljusson egy szépségversenyre, és hogy modelkedhessen.

– Az egész 2020 nyarán kezdődött amikor, elindultam a Miss Bikini versenyen, ahol bekerültem a legjobb ötbe és legszebb popsi különdíjazásban is részesültem. A barátom és a családom bátorítottak, biztattak, hogy próbáljam ki magam, mert úgy gondolták hogy sikerélményeim lehetnek ebben a világban – árulta el a csabai lány.

A Tündérszépek versenyt sokan ajánlották a számára, illetve ő is sok helyen látta a felhívást, így úgy döntött, hogy szerencsét próbál, hiszen nincs mit veszítenie

– Szeretném kihozni a legtöbbet magamból. Nem feltétlenül a győzelem vezérel, hanem az új kapcsolatok, barátságok kiépítése, tapasztalatszerzés, önbizalom növelése. Gyönyörű ruhákban végig sétálni a színpadon mesés lehet. Szerintem minden lány álma, hogy egyszer így ragyoghasson egy szépségverseny színpadán. Nyilván örülnék, hogyha egy gyönyörű koronát is hazavihetnék – hiszen gyermekkori álmom –, de számomra ez csak mellékes.

Szolcsánszky Tünde

Szolcsánszky Tünde számára az elsődleges cél most a Miss Hungary, melynek bejutott a döntőjébe.

– A Miss Bikini versenyen egy kis önbizalmat nyertem és úgy gondoltam megpróbálok még egy versenyt. Ez pedig a Miss Hungary, ahol bekerültem a döntősök közé. Itt részt vettünk egy táborban Hajdúszoboszlón és Gödöllőn. Ez egy jó lehetőség volt kapcsolatok építésére, megismerni egymást jobban és rengeteg jó kép készült rólunk. Én nagyon jól éreztem magam és már nagyon várom a döntőt. Az idei mezőny szerintem elég erős a felnőtteknél és a tiniknél is egyaránt – tette hozzá a csabai szépség.

Elmondása szerint ez számára már nem csak hobbi. A jövőben fitneszmodell szeretne lenni.

– Táplálkozási tanácsadással és személyi edzéssel is szeretnék foglalkozni. Idővel el szeretnék indulni a Bikini Fitness versenyen. Az álmom pedig, hogy részt vehessek egy Arnold Classic-on.

Ha te is kedvet kaptál, akkor ne habozz és

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!