Lélegzetelállító

2020.12.12. 15:22

Ettől a menyasszonyi ruhától hatódott meg a magyar szépségkirálynő

A Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea és a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is tündökölt az esküvői fotózáson.

A két álomszép lányról, akik a 2021-es Tündérszépek országos szépségversenyünkön mentorként segítik a lányokat, valószínűleg egyébként is szinte lehetetlen rossz képet készíteni, de a következő fotók minden képzeletet felülmúlnak.

Nem is csoda, hogy Eszter egy igazi tündérmesében érezte magát és rögtön elképzelte, milyen lesz, amikor majd valóban férjhez megy.

Mikor megláttam magam ebben a csodaszép menyasszonyi ruhában lepergett előttem egy képsorozat, hogy majd ebben kisétálok a nagy Ő felé, az én szerelmem elé...❤Szinte meghatódtam, annyira gyönyörű volt!

írta a képhez a 2018-as BLife szépségkirálynő, aki azt is elárulta, hogy modellkarrierje során ez volt az egyik legkülönlegesebb fotózása.

Esztert két ruhában is lencsevégre kapták, a kivágott, merészebb darab mellett ebben a különleges, csipkés csodában is gyönyörű volt.

Szarvas Andrea, a 2018-as Magyarország Szépe szintén egy káprázatos ruhában pózolt, ráadásul egy nem is annyira megszokott helyszínen, egy kádban fotózták.

A képeket elnézve melyik lány ne vágyna rá, hogy gyönyörű ruhában, profi sminkesek és fodrászok segítségével mutassa meg szépségét az egész országnak? Most itt a lehetőség!

A versenyzők idén először ráadásul nem csak egy, hanem több mentor támogatására is számíthatnak, hiszen Szarvas Andrea és Eszenyi Eszter mellett tavalyi háziasszonyunk és mentorunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna is a lányok segítségére lesz, Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa pedig edzőként hozza majd a legjobb formába a legszebbeket.

A versenyzőkre izgalmas felkészítőtábor vár, ráadásul egy showműsorral egybekötött televíziós döntőben is megmutathatják magukat. A legszebbek pedig nemcsak milliós nyereményeket, de egyéves autóhasználatot is nyerhetnek.

A tavalyi győztes, Tótpeti Lili például így vette át egy Mercedes-Benz A220 4Matic autó kulcsait:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=nM3Lt1_odGQ&feature=emb_logo

Jelentkezz még ma!

A jelentkezés egyszerű: ha 16 és 29 év közötti lány vagy, csak töltsd ki a jelentkezési lapot oldalunkon! Ha van saját portfoliód, azzal is indulhatsz, de ha nincs, akkor sincs semmi baj: profi fotós készít majd rólad csodás képeket. Ezután keresni fogunk, ha bekerültél az első fordulóba.

Budapestet és Pest megyét leszámítva, ahol összevont régiós előválogatót tartunk, a megyei fordulókból jut majd tovább 4-4 versenyző (három a helyi szakmai zsűri, egy pedig a közönség döntése nyomán). A régiókból szintén 4-4 szépség jut majd tovább a fináléba, ahol a hírességekből álló zsűri szavazatival eldől a szépségkirálynői, udvarhölgyi címek sorsa, míg az ország kedvence a közönségdíjat veheti majd át a tévéshow-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!