Tündérszépek 2021

2021.01.02. 17:47

Nagy lehetőségnek tartja a versenyt a lányokat fotózó kollégánk

Immár harmadik éve fotózza szerkesztőségünk Tündérszépek című szépségversenyének jelentkezőit Imre György, hírportálunk fotóriportere, aki egykor a Beol-lányok megörökítője is volt.

V. E.

Imre György fotós szerint a Tündérszépek verseny akár ugródeszka is lehet egy modellkarrier elkezdéséhez /Fotó: BMH/

Kollégánk eddigi tapasztalatai alapján elsőként azt üzenné a 2021-es megmérettetésre jelentkezőknek, hogy nem szabad megijedni egy ilyen fotózástól, hiszen az jócskán megerősítheti az önbizalmát még annak is, akinek hiányzott eddig. Ami pedig a nevezés előtt a legfontosabb, hogy mindenki beszélje meg a párjával előre a részleteket – például azt, hogy fürdőruhás fotók is készülnek róla –, esetleg nézzenek meg együtt néhány korábbi versenyre készült fotót a konfliktusok elkerülése végett. Ugyanez érvényes 18 év alattiaknál a szülőkre vonatkozóan, akiket arra kér, hogy édesanyjuk vagy édesapjuk végig legyen ott a fotózáson.

Imre György fotós szerint a Tündérszépek verseny akár ugródeszka is lehet egy modellkarrier elkezdéséhez /Fotó: BMH/

Imre Györgytől megtudtuk, a fotózás előtt természetes némi izgalom, de az első néhány kép annak feloldása miatt készül, melyek után minden lány hamar megbarátkozik a kamerával. Ahhoz azonban, hogy szép sorozat készülhessen, érdemes előtte elmenni fodrászhoz, valamint csináltatni egy jó sminket, persze az arcot kipirosító kozmetikai kezelés nélkül, ami mellett az aznapi szoláriumozást is kerülni kell. Fontos még, hogy a kiírásban kért sportos és elegáns ruhából olyat válasszanak a lányok, amiben jól érzik magukat, hiszen ez elengedhetetlen a tökéletes kisugárzáshoz. Kiemelte, a szetthez tartozó lábbelit se felejtse otthon senki, és figyeljenek oda arra is, hogy ne a lábszárat szorító zokniban induljanak a fotózásra, mert az kellemetlen nyomot hagy a bőrön, amitől kevésbé lesz előnyös a kép.

A fotóriporter a kiválasztott szettekre visszatérve hangsúlyozta, azoknak mindenképp tükrözniük kell az egyéniséget. Tehát egy rocker lány is nyugodtan felvállalhatja és viselheti az ízlésének megfelelő ruhákat. Ez ugyanis hozzátesz a fent említett kisugárzás tökéletesítéséhez, így a minél nagyobb szavazótábor eléréséhez is. Végül javasolta, hogy a fotózás előtt minden jelentkező gondolja át, mit szeretne elmondani magáról. A zökkenőmentes programért – ami nem csupán felejthetetlen élményt nyújt a fiatal lányok számára, hanem tökéletes ugródeszka is lehet egy modellkarrierhez – érdemes listát készíteni ezekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!