Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Tóth Bettina
28, Miskolc

Tóth Bettina 28 éves miskolci lány. Jelenleg is Miskolcon dolgozik és a műkörmös végzettséget is megszerezte. Nagyon szeret kirándulni, sportolni és a szabadban lenni. Ez abból is adódik, hogy életvidám, pörgős, eleven lány, aki nem szeret egy helyben ücsörögni. A Tündérszépek versenyre kihívásként tekint, arra gondolt, miért is ne tehetne egy próbát, ezért jelentkezett.

Bettina 160 centiméter magas és a Halak jegyében született. Kedvenc étele a pizza, itala pedig a limonádé, az édesebb illatokat kedveli és odavan a popzenéért.

Tóth Bettina nem vesz részt a fordulóban.