Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kovács Gréta Eszter
29, Gyöngyös

– 2019-ben végeztem az ELTE-TÓK tanító-szakán, nappali tagozaton, testnevelés-műveltség területen. Középszinten tudok angolul és németül. Alapszinten pedig beszélem a japán nyelvet, fél évet éltem is Tokióban. Jelenleg Londonban élek, nagyon szeretek utazni, különböző kultúrákat megismerni. 12 évig táncoltam klasszikus és jazz balettet, valamint modern táncot is. Legnagyobb hobbim az olvasás. Azért jelentkeztem a versenyre, mert úgy érzem, rendelkezem a megfelelő külső és belső adottságokkal a királynői-cím elnyeréséhez. 

Gréta kedvenc itala a víz és a smoothie, étele a rakott zöldségek és a főzelékek, a parfümök közül az Ariana Grande – Thank U Nextre és a Chanelre esküszik és legszívesebben a 80-as évek zenéit hallgatja, de kedveli a japán és a dél-koreai popzenét is. Magassága 169 cm és a Vízöntő jegyében született.