Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szolcsánszky Tünde
17, Békéscsaba

– Jelenleg a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban tanulok. A szabadidőmet imádom a konditeremben és a lovardában tölteni. A későbbiekben fitneszmodell és személyi edző szeretnék lenni – árulta el a csabai Szolcsánszky Tünde. – Kicsi korom óta álmodoztam a szépségversenyekről és a modellkedésről.  Ez az álom egyre inkább kezd valósággá válni, hiszen  az elmúlt évben elindultam a Miss Bikini és a Miss Hungary versenyeken, melyek által nagyon megtetszett a fotózás, a modellkedés és a szépségipar világa. 
 
– Tünde 160 cm magas és a Szűz jegyében született. Kedvenc étele a túrós csusza és a grillezett ételek. Kedvenc iatala a víz. Minden zenei stílust kedvel, leginkább Yves Saint Laurent – Libre illatát kedveli.