Nyereményjáték

10 éve
Itt a vége! Játékunk hatodik, befejező fordulójának utolsó feladványához érkeztünk. A Szegedi Szabadtéri Játékok Bánk Bán című előadására nyerhet jegyet a legsikeresebb infóvadász.
10 éve
Játékunk hatodik, befejező fordulójában a Szegedi Szabadtéri Játékok Bánk Bán című előadására nyerhet jegyet a legsikeresebb infóvadász. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.
10 éve
Játékunk hatodik, befejező fordulójában a Szegedi Szabadtéri Játékok Bánk Bán című előadására nyerhet jegyet a legsikeresebb infóvadász. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.
10 éve
Elindult tegnap a hatodik forduló! E héten a Szegedi Szabadtéri Játékok Bánk Bán című előadására nyerhet jegyet győztesünk. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.
10 éve
Délután kisorsoltuk a Nagy Infóvadászat negyedik heti nyerteseit. A múlt heti fordulóban MAMF-partybelépőért keresgéltek infót a Békés Megyei Hírlap és a Beol olvasói.
10 éve
Az ötödik forduló utolsó feladványa. E héten a Szegedi Szabadtéri Játékok Rudolf című előadását tekintheti meg nyertesünk másodmagával. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.
10 éve
Folytatódik az ötödik forduló: e héten a Szegedi Szabadtéri Játékok Rudolf című előadását tekintheti meg nyertesünk másodmagával. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.
10 éve
Folytatódik az ötödik forduló: e héten a Szegedi Szabadtéri Játékok Rudolf című előadását tekintheti meg nyertesünk másodmagával. A feladat továbbra is változatlan: keresse a Beolon, küldje el a Hírlapnak.

Legolvasottabb

1
Szemétdíjak: jönnek a csekkek, nem lesznek magas összegek
2
Autók karamboloztak, törtek Békésnél, sérültek
3
Egy ember életét vesztette az éjszakai eleki tűzben
4
Fának csapódott és meghalt egy autós Orosházán
5
Tragédia Szanazugban: megfulladt egy férfi
gondoskodás
Kutyus cucliztatja a bárányt
dráma / 3 perce
Ünnepi sátor dőlt össze Ausztriában a vihar miatt, két ember meghalt
Legalább 40-en megsérültek, közülük tízen súlyosan.
Gyász
GYÁSZHÍR A búcsúzás fájdalmával, de az örök élet reménységében tudatjuk, hogy Gulyás Mária a Vásárhelyi Pál Műszaki Szakközépiskola nyugalmazott földmérő mérnök-tanára békéscsabai, volt mezőberényi lakos 2017. augusztus 10-én, 77 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára 2017. augusztus 23-án 13 órakor kísérjük a mezőberényi német evangélikus temetőben. A gyászoló család
Kondoroson Ma ünneplik 50. házassági évfordulójukat Varga János és Petrovszki Mária ez alkalomból szeretettel köszönti őket a család.
"Ha emlegettek, köztetek leszek, De fáj, ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, Mert én már Istennél vagyok." GYÁSZHÍR Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy Krizsán Mátyásné szül. Lovas Magdolna Katalin békéscsabai lakos 2017. augusztus 16-án elhunyt. Búcsúztatása 2017. augusztus 24-én 15 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bácsfalvi Jánosné szül. Szűcs Judit békéscsabai lakos 79 éves korában hosszan tartó, súlyos betegség következtében elhunyt. Hamvait 2017. augusztus 23-án 11 órakor helyezzük örök nyugalomra a békéscsabai Vasúti temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
"Úgy mentél el, ahogy éltél, Csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Biri István volt megyei főjegyző újkígyósi lakos hosszan tartó betegség után, 2017. augusztus 16-án elhunyt. Drága halottunkat 2017. augusztus 23-án 9 órakor kísérjük utolsó útjára az újkígyósi Szt. Antal temetőben. A Békés Megyei Önkormányzat saját halottjának tekinti. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lehoczki Lajos (volt István malom gépkocsivezetője) békéscsabai lakos 79 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2017. augusztus 21-én 11 órakor lesz a békéscsabai Tabáni temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
koncert / 2 órája
Robbie Williams jövő szerdán a Groupama Arénában
hagyományokban gazdag / 3 órája
Száztíz program a II. Bőköz Fesztiválon
Portré / 4 órája
450 éve született az újságírók védőszentje, Szalézi Szent Ferenc
távirányító / 7 órája
Szombati sportközvetítések
Labdarúgó NB I / 16 órája
Megszerezte első győzelmét a Debrecen
világítás-bonyodalom / 18 órája
Fizetnie kell Brad Pittnek és Angelina Jolie-nak