március 3.

2018.01.31. 14:40

Négy évtizedes pályafutását ünnepli Vörös István

Az elsősorban a Prognózis együttesből ismert zenész háromórás, jubileumi műsort tervez.

Több mint négy évtizedes pályafutását nagyszabású koncerttel ünnepli Vörös István március 3-án a MOM Kulturális Központban (MOMKult).

„A legjobb dalaimat fogom előadni, összesen harminc plusz egyet. Lesznek Prognózis-számok, játszom a kilencvenes években megjelent lemezeimről, valamint a 2000-es években született dalokból is”

- mondta az énekes, gitáros az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti műsorában.

Vörös István felidézte, hogy 2012 és 2017 között öt albumon át válogatott pályafutása dalaiból a Hallgass, ha jót akarsz! című sorozatban. A március 3-án 19 órakor kezdődő koncerten jelenlegi zenekarával – Tót Attila (billentyű), Usztics Péter (gitár, vokál), Szitás Zoltán (basszusgitár, vokál), Horváth Róbert (dob) – lép színpadra, de lesznek vendégek is: Fischer László, a Korál együttes egykori gitárosa, Szigeti Ferenc, a Karthago gitárosa, a Krúlik vonósnégyes, valamint Majsai Gábor énekes.

„Amit gyerekfejjel elterveztem, hogy dalokat írok és örömet okozok az embereknek, nagyjából sikerült valóra váltanom. Dalaimat ma is gitáron írom”

- jegyezte meg Vörös István.

A koncertre megjelenik az Olvasd, ha jót akarsz! című könyv, száz dalának összegyűjtött szövegével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!