Dekoráció

2020.08.27. 14:41

Imád barkácsolni Sándor Orsi

A csinos tévés kétgyermekes anyukaként sem ijed meg a férfias munkáktól. A karantén alatt belefogott a barkácsolásba, és már komolyabb bútorokat is készít – írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

A gyereknevelés mellett még arra is jut ideje az egykori modellnek, hogy saját maga csinosítsa az otthonát. A DIGI Sport műsorvezetője a HOT! magazin újságírójának is megmutatta a kertet, ahol általa készített dekorációk és ötletes megoldások fogadják a vendégeket.

– Imádok barkácsolni, de sosem volt rá időm. A karantén alatt azonban tudtam alkotni, és elhatároztam, hogy ez így is marad. Könnyen és olcsón megvalósítható ötleteket szeretnék mutatni az embereknek, legyen szó egy farmertáska varrásáról vagy egy vi­rág­kas­pó­ról. Kikapcsolnak a kreatív munkák, és az sem okoz gondot, ha fúrni vagy szögelni kell

– mosolygott.

A szőke szépség azonban nem csak az apró lakberendezési tárgyak „gyártója”.

– Legutóbb egy létrapolcot állítottam össze, ami már komolyabb darabnak számít. Kísérletezem, és mivel szeretem a kihívásokat, a nagyobb bútorok sem okoznak gondot – büszkélkedik. – Szeretném az ötleteimet a közösségi oldalamon kívül egy blogon is megmutatni azoknak, akik szeretnek barkácsolni. Nem mondom, hogy elhagyom a pályámat, de az biztos, hogy idén ebben szeretnék kibontakozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!